Chyba większość z nas wracając z pracy ostatnie czego chce to przygotować czasochłonny i skomplikowany obiad. Mimo, że lubię gotować to niekoniecznie po pracy mi się chce to robić. Dlatego wtedy stawiam na proste i szybkie rozwiązania jak to:)
Zobaczcie zdjęcie przed i po obróbce. Niestety zrobić zdjęcie tak jak widzą coś nasze oczy graniczy z cudem. Dlatego zwłaszcza w pochmurne dni muszę je edytować. Używam programu Lightroom.
Makaron gotujemy wg instrukcji na opakowaniu. W tym samym czasie na oliwie podsmażamy pokrojoną cebulkę ok. 2-3min. Następnie dodajemy pokrojone pomidory, tuńczyka (odlać wodę) oraz pesto. Dodajemy ugotowany makaron i wszystko mieszamy. Dorzucamy kapary lub oliwki i gotowe.Makaron z zielonym pesto i tuńczykiem
Składniki
Wykonanie
-
04/08/2021 -
24/01/2021 -
20/11/2020
Brak komentarzy